Antiek Textiel Markt

Ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor de Antiek Textiel Markt in Maarn. Aanstaande zaterdag vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats van de Nederlandse Kostuumvereniging en de Antiek Textiel Markt, ’s morgens alleen toegankelijk voor de leden en ’s middags is de Antiek Textiel Markt ook open voor andere belangstellenden.


Wat zal ik zoal meenemen voor de verkoop? Zoals je wellicht weet ben ik een beetje aan het ontzamelen. Het wordt tijd om overzicht te kweken. Mijn collectie is té groot en té divers geworden!

2 gedachten over “Antiek Textiel Markt

  1. Prachtige kledingstukken heb je daar hangen Berthi.
    Heb je geen moeite om dit te verkopen? ‘kWeet niet of mij dat zou lukken.
    groetjes,Truus

  2. O!, wat zou ik graag even willen snuffelen in dit mooie rekje kleding.
    Een fijne dag nu en zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *