4 gedachten over “Rustdag

 1. Het is niet meer de rustdag zoals we dat vroeger thuis hadden.Maar ik probeer dat toch nog steeds zoveel mogelijk te doen al wordt er best wel eens een was gedraaid. Al zal ik nooit boodschappen gaan doen of iets anders kopen op zondag ondanks de winkels die open zijn.
  Op zo’n handnaaimachine(geen idee of het Pfaff was) heb ik leren naaien.Helaas geen succes als je linkshandig bent! Het ging lekker schots en scheef.
  gezellige avond
  groetjes,Truus

 2. Ook ik probeer een “rust”dag te maken van de zondag. Geen bijzondere verplichtingen – echt een dag om heerlijk zelf in te delen en rustig ongestoord door te kunnen spinnen, weven o.i.d. Ik kijk er elke week naar uit en geniet ervan.
  Groetjes Lineke

 3. en op maandag op onze knieĆ«n met een emmer en een borstel het stoepje schrobben…

 4. Zondag is voor mij een feestdag.
  s”morgens naar de kerk .
  Verder gezellig thuis met mijn man en soms zijn er ook de kinderen en kleinkinderen.heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *