4 gedachten over “Ski-race in historische kleding

 1. Zag gisteren deze foto in de krant staan–leuk gezicht deze dames op hun skies.
  gezellige dag
  groetjes,Truus

 2. Dat had ik wel willen zien! We zijn vaak in de buurt van Sankt Englmar geweest en geloof het of niet, half oktober kan het zomaar gebeuren dat er een dag (of enkele dagen) al een aardige sneeuwlaag ligt. Verder naar het Oosten begint het Bayrische Woud met hoge bergen en alle opstijgende lucht laat hier de neerslag vallen. Berthi, jouw berichtje brengt me even terug naar de tijd dat we elk jaar richting Bayrische Woud reden om in een prachtig herfstbos (het is dacht ik het oudste “oerbos” van Europa te wandelen (ja, en soms door een dikke laag sneeuw). Aan de hoeveelheid parkeerplaatsen daar is al te zien hoe geliefd het gebied is voor ski en langlauf in de winter.
  Nu maar wachten op het voorjaar! Groetjes en prettig weekend, Tineke

 3. @Tineke, erg leuk om je reactie te lezen! Zoals je weet houd ik van verhalen!

  Afgelopen week hoorde ik op een dag (welke dag het was weet ik niet meer 🙂 ) de vogels al vroeg fluiten. Heerlijk is dat en ik dacht meteen ‘de lente is in aantocht’. Ik kijk ernaar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *