Handwerkbeurs Zwolle 2015 III


Veel foto’s heb ik niet gemaakt op de Handwerkbeurs Zwolle, maar toch een paar zodat je een overzicht krijgt van de prachtige mangeldoekenexpositie.

Valentijnsdag in Zwolle! Ineens lag er een cadeautje op mijn tafel! Het duurde even, maar uiteindelijk kwam ik erachter dat MarinevP voor deze verrassing heeft gezorgd!De mooie oude wasknijpers zijn zeer geschikt voor je borduurgaren!

9 gedachten over “Handwerkbeurs Zwolle 2015 III

 1. Het was bijzonder om je mangeldoeken te bekijken, maar ik had te weinig tijd om ze tot in de details te bestuderen, ik stond bij je tafel toen een mevrouw er een wilde kopen, en jij wist dan aan de kleding van de afgebeelde figuren te vertellen uit welke periode die doek kwam. Het wordt tijd dat ik eens een lezing over die mangeldoeken ga bij wonen: geef je wel eens lezingen over de mangeldoeken?

 2. Nu pas snap ik hoe druk jij het had met de mangeldoeken voor Zwolle! Wat heb je er veel in geĆ«xposeerd! Mooi dat ik door de foto’s een beetje mee kan genieten.
  Groetjes, Tineke

 3. Wat een mooie foto’s zo van je mangeldoeken!!!
  Door de drukte heb ik ze zo niet kunnen zien–wel van dichtbij natuurlijk en ze zijn schitterend.
  Je boekje hierover vandaag ingekeken en een stukje gelezen–wat een informatie.
  gezellige avond
  groetjes,Truus

 4. @Dorien, ik heb veel lezingen gegeven over de mangeldoeken, maar de laatste tijd gaan mijn lezingen over de merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam. De laatste lezing geef ik aan de hand van een PowerPoint presentatie en de lezing over mangeldoeken ging nog via dia’s.

  @Tineke, het kost altijd de nodige tijd om een expositie voor te bereiden, maar het geeft veel voldoening als de bezoekers zo genieten van het fraaie textiel!

  @Truus uit Drenthe, leuk dat je al informatie aan het opsnuiven bent via de publicatie.

 5. Wat prachtige mangeldoeken, wat een prachtig textiel,maar ik weet niet wat mangeldoeken zijn.Graag de uitleg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *