Magazine Handwerkbeurs 2015


Het magazine voor de komende Handwerkbeurs Zwolle viel vorige week bij veel handwerkliefhebbers in de brievenbus. Zoals altijd informatief en goed verzorgd. Op pagina 5 en 7 van het magazine krijg je alvast een voorproefje van de mangeldoekenexpositie. Ik ga mooie mangeldoeken uitzoeken om de bezoekers te laten zien, waar ik uiteraard ook graag over zal vertellen. Els Baarle heeft een mangeldoek erg mooi bewerkt die vorige week bij mij werd bezorgd door de pakketdienst.


Op pagina 18 en 19 van het magazine staat de plattegrond zodat je weet wie waar staat. Altijd handig.

3 gedachten over “Magazine Handwerkbeurs 2015

  1. Als het weer geen roet in het eten gooit,zie ik je in Zwolle.
    Kon helaas niet naar Nijkerk-jammer dat ik daar niet naar toe kon.
    gezellige dag
    groetjes,Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *