Textielkaart in Nijkerk


Vandaag was het wederom een gezellige ontmoetingsdag van Merkwaardig in Nijkerk waarbij ik veel Merkwaardig-leden heb gezien en gesproken. MarleenM. kwam bij mij langs (ik had twee tafels voor de verkoop van oud/antiek textiel) om bovenstaande textielkaart persoonlijk aan mij te geven.

MarleenM: ‘Nee, ik was niet op reis. Dus is dit niet echt post. Maar als ik op een rommelmarkt een serie geborduurde kaarten zie, kan ik het niet nalaten er een voor je mee te nemen. Hoop dat ze iets bijbrengt aan je verzameling.’

Het is een prachtige geborduurde textielkaart Marleen die zeker een mooie toevoeging is aan mijn collectie textielkaarten!

2 gedachten over “Textielkaart in Nijkerk

  1. Hoi Berthi, eindelijk hebben we elkaar dan eens ontmoet! Een tafel vol met oud handwerk tussen ons in! Ik zag op jouw tafel dat je precies hetzelfde handwerk verkoopt wat mij ook zo aanspreekt. We zaten in dezelfde zaal waar een “show and tell” werd gehouden op een handwerkdag. En we merkten dat we veel interesses gemeenschappelijk hebben. Wat was het leuk!
    Ik heb bij thuiskomst van de ontmoetingsdag in Nijkerk een verslag van de dag op mijn blog geplaatst, op tweedehandswerk.nl Er was zòveel te zien en te beleven. Maar de ontmoeting met jou was veel te kort en we zien ernaar uit om elkaar nog eens langer te ontmoeten! En te praten over dagelijks bloggen.
    Voor nu: fijne uitrustdag gewenst!

  2. @Margriet, ja, leuk om nu eindelijk elkaar eens te ontmoeten. En we zien elkaar weer snel in Zwolle op de Handwerkbeurs. Daarna spreken we eens een ander tijdstip af waarbij we allebei meer tijd hebben.

    Vandaag de teruggekomen spulletjes weer hun plekje geven, en de post en de was doen… en wat zoal nog tussendoor komt!:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *