6 gedachten over “Handwerkjes van mevrouw Haveman

 1. Wat een mooie lapjes, je wordt er zo verliefd op. Oud textiel heeft toch wel heel veel charme, vooral als er ook nog op geborduurd is.

 2. Wat leuk dat ook een onaf gemaakt stoplapje toch altijd bewaard is gebleven. Want op het moment dat je iets maakt, of dat je iets af hebt gemaakt waardeer je het meestal nog niet zo. Jaren later denk je “dat heb ik toch maar mooi gemaakt!” Leuk ook dat mevrouw Haveman ze zelf op de foto’s laat zien.
  Prettig weekend, Tineke

 3. @Ans Harmeling, oud textiel vertelt een verhaal wat we toch zo mooi vinden!

  @Tineke, de foto’s zijn extra toegevoegde waarde!

  @Annelies, de foto’s samen met de lapjes maakt het geheel compleet!

 4. De eerste foto vind ik echt een mooie portretfoto! Interessant om naar te kijken, hoe het gezicht en uitdrukking in verdere houding je belangstelling wekt voor het getoonde werk en het werk je nieuwsgierig maakt naar de mens. Het doet zo ook iets denken aan een site waar mensen op de vraag van de fotograaf laten zien wat ze die dag geleerd hebben en ze dat aan de fotograaf proberen te tonen.

 5. @Hilda de Wit, bij het leegruimen van de architectenkast kwamen de lapjes met de foto’s weer tevoorschijn en ik vond de foto’s nog steeds intrigerend! Het is de blik in de ogen van mevrouw Haveman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *