Into the Zoo – Felieke van der Leest


Een schattig biggetje met rode laarzen, een boomkikker met opzichtige pofbroek, Sneeuwwitje met een wolvenkop en een ingebakerde Bambi met prachtige ogen. Allemaal sieraden en objecten van Felieke van der Leest. Prachtig uitgevoerd, veelal goed draagbaar maar nooit zonder verhaal. Soms op het scherpste van de snede, maar meestal met een genereuze lach. CODA Museum toont de sieraden en objecten van Felieke van der Leest van 1 februari tot en met 25 mei 2015 op de tentoonstelling Into the Zoo.

Het eerste berichtje over Felieke van der Leest verscheen op dit blog in 2005, het tweede op 13-5-2006 en het derde berichtje verscheen op 23-3-2006.

2 gedachten over “Into the Zoo – Felieke van der Leest

  1. Wat leuken nog leuker is dat ik op de fiets naar de Coda kan gaan.
    Fijne dag.Niesje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *