Handwerkbeurs Zwolle 2015 I


Over drie weken mogen we weer naar Zwolle voor de jaarlijkse Handwerkbeurs! Het aanbod voor dit jaar is enorm groot en divers. Er zijn boekpresentaties, signeersessies, workshops, demonstraties en alle laatste nieuwigheden en trends zijn te spotten op de beurs. Ook is er een expositie en wel van mangeldoeken. Ik zal circa 25 oude mangeldoeken laten zien waar ik elke dag uitleg over zal geven. Ook is er één bijzondere mangeldoek te zien. Els van Baarle heeft namelijk een oude effen mangeldoek bewerkt tot een schitterend kunstobject.

Wellicht raak je onder de indruk van de fraaie mangeldoek in jacquard damast en het verhaal hierachter waardoor je ook best graag een exemplaar in bezit zou willen hebben. Dat kan, want ik neem mooie mangeldoeken mee voor de verkoop. Natuurlijk is mijn publicatie Wascht en manghelt glat of ick sla iou vor iou gat voor een speciale prijs te koop tijdens de beursdagen. Tevens is mijn laatste publicatie Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam te koop voor een scherpe beursaanbieding!

3 gedachten over “Handwerkbeurs Zwolle 2015 I

  1. Ik verheug me al weer op de Handwerkbeurs, het is traditioneel een dagje uit met mijn zus. Leuk om je daar te ontmoeten en leuk om de mangeldoeken eens te mogen bewonderen.

  2. De datum staat al in de agenda genoteerd en als er niets tussenkomt,kom ik zeker bij je buurten!!
    Hoeveel kost je Mangel-publicatie?
    Nu duimen dat het beter weer is als nu–dikke mist en vorst–prachtige rijp aan de bomen en al ijs op de Vaart.Alleen niet leuk als je er op uit wilt!!!
    gezellig weekend
    groetjes,Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *