Markthal Rotterdam


Na de expositie Geisha in Leiden bezocht te hebben, maakte ik op de terugreis naar huis een stop in Rotterdam om een bezoek te brengen aan de Markthal in Rotterdam.


De looppaden vind ik aan de smalle kant, zeker als het op een zaterdag druk is. Je krijgt al snel te horen: ‘Als iedereen stil staat om te kijken, dan loopt het helemaal niet door.’ Naar mijn idee ben je juist daar om alles in je op te nemen en af en toe stil te staan.


De zwevende terrassen werden druk bezocht.


Het ziet er prachtig uit, helaas was de Vietnamese loempia die ik kocht redelijk koud en niet zo lekker. Voor een warme en heerlijke Vietnamese loempia moet ik toch echt in Arnhem zijn!

7 gedachten over “Markthal Rotterdam

 1. Lees mn reactie op je facebook. en … .over de looppaden dat is op de Buiten markt nog gekker en dan met al die scootmobielen en wandelwagens je komt met een paar blauwe schenen thuis !! ha ha .
  Voor buitenlands eten moet je op de Witte de Withstraat zijn !! tot in de kleine uurtjes !!

 2. @Licia Huizer, o ja, Witte de Withstraat, daar hebben wij jaren geleden heerlijk gegeten. Wij hadden toen niet besproken, maar omdat we vroeg op de avond waren, was er nog een plekje vrij. Ik heb er goede herinneringen aan.

 3. Jammer van je koude loempia. Ik ga dikwijls op een doordeweeksedag en dan kun je heerlijk overal snuffelen en lekker stil staan om naar al het moois (ook in de kramen) te kijken

 4. Dat ziet er mooi uit! Heel anders dan in de tijd dat we nog geregeld naar Rotterdam gingen,maar ja de Goudse tijd is ook al lang geleden.
  groetjes,Truus

  Elma@ Jammer dat ik het niet wist!!!
  Had het leuk gevonden om je te leren kennen.Volgende keer beter!!!

 5. Vanavond zag ik de eerder opgenomen uitzending van “Hier zijn de de Van Rossums” van vorige week Ze waren in Rotterdam (mooi, ik woonde er maar 5 jaar, voor wat betreft architectuur blijft het “mijn” stad) en ze bezochten o.a. de Markthal. De meningen waren verdeeld. Voor wie ge├»nteresseerd is, kijk naar uitzending gemist http://tvblik.nl/hier-zijn-de-van-rossems/rotterdam. Ik genoot ervan!
  Groetjes, Tineke

 6. @Tineke, ik heb de uitzending ook gezien. Zeker de moeite waard om via uitzending gemist alsnog te kijken als je het niet hebt gezien.

  Ik vind het nieuwe station van Rotterdam erg mooi dat uiteraard niet ontbrak in de uitzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *