The day after…


Kerstmis 2014 nadert zijn einde en ik hoop dat iedereen heeft genoten! Wij brachten de eerste kerstdag door met familie. Het was een gezellige bijeenkomst in huize Smith met veertien mensen die genoten van een hapje en een drankje. Tweede kerstdag willen veel mensen graag naar buiten gaan, hetzij voor een mooie wandeling of voor een bezoek aan de woonboulevard. Mijn wandeling ging vandaag richting glasbak… en bij het opruimen van een kast rolden de eigengemaakte patchwork kerstballen uit het verleden op de grond!

3 gedachten over “The day after…

 1. Ja, ja, de glasbak, gelukkig staat die bij ons vlak in de buurt maar soms gaan wij pas als het al héél donker is :).
  Een heel goed uiteinde en een inspirerend 2015 gewenst, Monica

 2. Arme jij om te moeten sjouwen met al die flessen! Zijn ook leuke dingen van te maken! (lol) Hier geen lege flessen want we gaan altijd 1e Kerstdag de verjaardag van schoonzus/tante vieren.
  En die bekende kerstballen-handig als je poezen hebt–hangen hier in de boom als die er staat.De stofjes heb ik ook nog in mijn lapjesdozen liggen.
  gezellige avond
  groetjes,Truus

 3. @Monica, hier wordt het op prijs gesteld als je na circa 21.00 uur geen flessen meer in de glasbak gooit! Te veel herrie, vindt men!
  Voor jou ook een mooie jaarwisseling en een fantastisch 2015!

  @Truus uit Drenthe, leuk dat je de stofjes nog hebt. Volgens mij dateren ze uit de jaren 80 van de vorige eeuw. Een periode heb ik van alles en nog wat gemaakt van patchwork stofjes. Was een trend…???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *