De ‘foute’ kersttrui


In de eerste Bridget Jones film (2001) droeg Mr. Darcy een kersttrui met de afbeelding van een enorm rendier. Onverwachts bleek hij een trend neer te zetten met deze ‘lelijke’ kersttrui. Jaarlijks wint de ‘foute’ kersttrui aan populariteit. Twee jaar geleden schreef ik er al een logje over, maar dit jaar zie je in steeds meer winkels de kersttrui hangen. Zelfs Viktor & Rolf doen er aan mee. Kijk maar eens naar dit filmpje.

5 gedachten over “De ‘foute’ kersttrui

  1. Heb je de truien gezien die de cabaretiers van DeKwiz met Paul de Leeuw aanhadden ? Niet zo fout overigens. Het lijken wel volgelingen van Mart Smeets. De kritiek op de prachtige Noorse truien die hij droeg heb ik nooit begrepen.

  2. Geweldig die “foute” truien, ervaar het als vrolijke noten in het leven!
    Denk ook nog met warme herinneringen terug aan de Noorse trui die mijn oma Zwaantje voor me had gebreid.
    Groetjes 10eke

  3. dat filmpje van Victor & Rolf je zou bijna denken dat het koefnoen was

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *