Anu Tuominen


HildadeW: ‘Toch ook de sokken-wantencompositie. De groepering op uw website is in blauwtinten. Deze is echt anders. Ook beslist een eyecatcher door het geel. P.S. je blog lees ik graag en steek er veel van op.’


HildadeW: ‘De handschoen – of zullen we zeggen “de muis”? Wat geweldig hè, tussen alle postkaarten in het rek sprong deze er uit voor mij. Of het nu echt oogt als een muis weet ik niet, maar het is zo’n aandoenlijk beeld.’

Prachtige textielkaarten Hilda! Ik houd zo van het werk van Anu Tuominen zoals je al in eerdere logjes kunt zien.

1 gedachte op “Anu Tuominen

  1. @Berthi, de textielkaarten blijven als een rode draad door je leven lopen.

    Dit keer weer breiwerk, wat zitten hier weer veel breiuurtjes in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *