African Faces Contemporary Arts Studio


African Faces Contemporary Arts Studio is opgericht in 2001 in Osogbo. Dit is het culturele en artistieke hart in Osun State in het zuidwesten van Nigeria. Deze galerie houdt zich bezig met de productie van kunst en handwerken zoals quilts, batik, wandkleden, indigo en appliquƩ. African Faces Contemporary Arts Studio heeft geƫxposeerd in Zuid-Afrika, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Tot en met zondag is werk van ze te zien tijdens de Open Europese Quilt Kampioenschappen 2014.

1 gedachte op “African Faces Contemporary Arts Studio

  1. Prachtige kleding en schitterend versierd. Fantastisch om zulke kleren te kunnen dragen! Mooi om deze kunst in Nederland te kunnen bewonderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *