Dutch Design Week 2014


Dutch Design Week vindt voor de dertiende keer plaats en duurt tot en met 26 oktober 2014. Zoals je op de website leest, is er veel te zien, te doen en te bewonderen. In het Klokgebouw is een keur aan ontwerpers, instellingen, scholen en bureaus samengebracht. Op diverse plaatsen kun je terecht te voor informatie, onder andere bij bovenstaande informatiestand.


Crafts Council Nederland is een platform voor hedendaagse ambacht. Crafts Council Nederland ontwikkelt programma’s en activiteiten waarbij leren, verbinden, inspireren en ontwikkelen centraal staan. Traditionele technieken krijgen een nieuw leven, worden door vertaald, gedoceerd: om te voorkomen dat ze verdwijnen. En om ze in te zetten als innovator en als economische stimulans van de creatieve sector.
Vandaag was er in het Klokgebouw door Crafts Council Nederland een workshop Staphorster Stipwerk georganiseerd onder leiding van Gerard van Oosten.


4 gedachten over “Dutch Design Week 2014

  1. Mooi dat er nieuwe toepassingen bedacht worden. Zo kun je oude kleding weer nieuw leven inblazen. Een quilt met stipwerk? Zou het ook toepasbaar zijn op vilt?

  2. Wat een mooi idee om zo je kleding te versieren-heb nog wel een rok liggen…
    gezellige dag
    groetjes,Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *