Rokjeskaarten uit Spanje


Truus uit Drenthe: ‘Zoals beloofd een tijdje terug is hier een rokjeskaart voor jou uit Spanje. Oudste zoon en z’n vrouw gingen naar Benidorm en ik heb ze gevraagd om naar deze kaarten uit te kijken. Het schrijft alleen niet zo gemakkelijk. Kijk ook eens onder haar rok naar de broek met kant. Bij de kaart hoort de envelop, dus verstuur ik de kaart in de envelop. Kom je nog aan je nieuwe hobby – huis & tuin – toe? Succes en zonnige dagen.’

Prachtige aanvulling voor de collectie rokjeskaarten, Truus. Tja, het huis- en tuinproject gaat nog steeds een beetje tussen de ‘soep en aardappels’ door, maar daar zal toch een keertje verandering in moeten komen.


Truus uit Drenthe: ‘Voor je verzameling nog een kaart. Deze is meegenomen door oudste zoon en zijn vrouw uit Barcelona.’

De verzameling rokjeskaarten breidt zich zo toch maar mooi uit. Ze blijven boeiend en verrassend!

7 gedachten over “Rokjeskaarten uit Spanje

 1. Oei, pikant om onder het rokje te kijken………… Wel al enkele rokjeskaarten gekocht en verzonden en nog nooit op het idee gekomen ;-))
  Groetjes, Tineke

 2. Ben vergeten te kijken onder haar rok bij de 2e kaart! Moet jij nog maar even doen Berthi!
  Hoop dat jouw dag rustiger is als hier–alle struiken worden uit de perkjes langs de weg gehaald.Hoop wel dat er weer nieuwe geplant worden.
  groetjes,Truus

 3. @Truus uit Drenthe, haha, heb ik meteen gedaan, en… het is een blauw met witte stippen dansrokje!
  Jammer dat het mooie groen bij je weggaat, of waren de struiken niet zo goed meer? Hopelijk komt er dan wel iets goeds voor terug.

 4. Gras!!! —bezuinigen heet dat.
  Heb al gezegd tegen degene die bezig was,dat ik volgend jaar bloemenzaad ga strooien-veel vrolijker toch en goed voor de bijen en vlinders.
  gezellige avond
  groetjes,Truus

 5. @Truus uit Drenthe, gras… dat hebben wij hier dus ook. Inmiddels is het meer onkruid dan gras. Het onderhoud is nou niet bepaald je van het.

 6. Hoi Truus en Berthi, Zò jammer als er struiken uit de perken worden gehaald! Hier deden ze dat een paar jaar geleden ook. Ik ga binnenkort nog wat bloemenzaad strooien in een rommelige strook langs de weg.
  Leuke rokjeskaarten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *