World Living Statues Festival Arnhem: Kids


In het derde en tevens laatste deel van de World Living Statues Championship laten de kinderen zich zien. We beginnen met Klein Duimpje.


Deelnemen aan Kids Statues kan als je minimaal acht en maximaal zestien jaar oud bent, een nieuwe act presenteert of nog niet eerder op Kids Statues gepresenteerd hebt en minimaal twee keer vijftien minuten per uur optreedt tussen 13.00 en 17.00 uur.


Kind of Magic.


The Cookiesbaker.
En de eerste prijs bij de kids ging naar de Grazy Geisha’s.


© Copyright Berthi Smith-Sanders

5 gedachten over “World Living Statues Festival Arnhem: Kids

 1. Prachtige foto’s Berthi en geweldig dat er ook kinderen aan mee doen.Dat doe ik hun niet na om zo lang stil te blijven staan.
  Jij hebt ook genoten zo te zien aan je foto’s van dit spektakel.
  zonnige dag
  groetjes,Truus

 2. Hallo, wat een prachtige foto’s van een geweldige dag! Heb je er toevallig ook nog 1 van de Kikkerprinses (kids)?
  Hartelijke groet,
  Monique Lammers

 3. @Monique, helaas heb ik de Kikkerprinses gemist. Misschien had zij net pauze toen ik er was. Het was absoluut een super mooie dag waar ik van heb genoten.

 4. Beste Berthi,
  Ik ontdek het nu pas…. Wat leuk dat je onze zoon “Kind of Magic” ook zo mooi gefotografeerd hebt!! Er is ook een foto van hem gemaakt, die afgelopen jaar op grote banners in Arnhem de stad versierden. Hij was afgelopen jaar Abeltje. Dit jaar was er helaas geen WK in Arnhem, komend jaar wel weer. En gelukkig zijn er het hele jaar door Living Statues festivals in het land en ook in België waar we aan mee kunnen en mogen doen. Als u nog weer zo’n leuke dag wilt hebben, dan bent u van harte welkom in Borne (Twente) op 9 april 2017. Dit is na Arnhem het grootste Living Statue festival van Nederland. Hier komen ieder jaar zo’n 100 statues die samen zo’n 60 tot 70 acts vormen in de pittoreske straatjes van Oud Borne. Kijkt u maar eens op http://www.HetBestevanBorne.nl. Zeker de moeite waard!
  Groetjes Petra ter Braak.

 5. @Petra ter Braak, ik vond het erg jammer dat het afgelopen jaar geen WK was in Arnhem. Fijn dat het komende jaar dit weer op de agenda staat. Dank je voor de tip om naar Borne te gaan op 9 april. Ik noteer dit in mijn agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *