Vlissingen


Kwart voor zes ging vanochtend de wekker zodat ik de trein van 06.50 uur naar Vlissingen niet zou missen. Met enkele andere vroege reizigers was ik op tijd op het station. In de dichte mist vertrok ik en in Vlissingen was het om 10.00 uur nog steeds mistig, dat zo bleef tot ruime tijd na de middag, maar toen brak snel en kort het zonnetje door.

Samen met Licia Huizer ging de reis als eerste naar Vlissingen en vervolgens naar Arnemuiden voor de opening van de expositie Truien bij de Vleet. Morgen zal ik foto’s laten zien van meerdere fraaie visserstruien.

2 gedachten over “Vlissingen

  1. Ben benieuwd naar je foto’s!
    Heb vrijdagavond al op tvZeeland een indruk gehad.Mijn broer belde dat het op de tv was,dus gauw aangezet en gekeken.
    gezellige zondag
    groetjes,Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *