5 gedachten over “‘Geborduurde bladeren’

  1. Mooi. ik hou van de herfst met zijn vallende bladeren. Ik zoek de mooiste exemplaren uit. Maar ik heb er nooit aan gedacht ze te borduren. En nu zie ik dit prachtige resultaat!

  2. Wat is dit mooi en de uitgesneden bladeren vind ik prachtig.Wat een geduldwerk moet dat zijn. Weet je ook of ze het blad eerst prepareert om ze langer te bewaren?
    gezellige dag zaterdag.
    groetjes,Truus

  3. Adembenemend mooi Berthi!
    Dank je wel dat je ons, lezers/lezeressen van je blog, attent maakt op deze begaafde kunstenares. Ik heb inmiddels naar aanleiding van jouw foto’s verder gezocht naar haar werk en het ene blad is nog mooier dan het andere. Dat moet ik zelf toch ook eens gaan uitproberen, er waaien de laatste dagen genoeg bladeren uit de bomen :-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *