IKEA neemt Apple op de hak met filmpje over de nieuwe catalogus


We kennen (bijna) allemaal de video’s van Apple waarin ze een nieuw product laten zien. De nieuwe functies van het product worden haarfijn uitgelegd aan de kijker. IKEA maakte een geweldige parodie hierop voor de lancering van hun nieuwe catalogus 2015. Hier kun je het fantastische filmpje Experience the power of a bookbook bekijken.

6 gedachten over “IKEA neemt Apple op de hak met filmpje over de nieuwe catalogus

 1. Prachtig deze parodie op Apple! Vooral omdat de presentator zoveel op mijn schoonzoon lijkt.
  Vind het ook altijd zo heerlijk om te horen hoe in het Engels de woorden soms veel leuker klinken dan zoals wij ze uitspreken.Wel eens gehoord hoe bijvoorbeeld in het Engels het woord Nivea wordt uitgesproken?
  gezellige dag
  groetjes,Truus

 2. @Truus uit Drenthe, oh nee, je maakt me wel nieuwsgierig naar de Engelse uitspraak van Nivea.

 3. NIVEA: Vast niet de enige zal ik geweest zijn die jaren geleden naar een uitzending van Oprah Winfrey zat te kijken waarin ze haar favoriete en vooral voordelige producten (alsof zij of all people op de kleintjes hoefde te letten!) aanprees die zij zelf gebruikte. Daartussen zat –tot mijn verbazing– dat overbekende witte busje met blauwe deksel. Hoe de Britten het uitspreken weet ik niet, maar Amerikanen zeggen: Ni vie ja, met een dikke klemtoon op de eerste twee letters.
  Tot dat moment wist ik niet beter dan dat het een oer-Hollandse crème was. Een misverstand. NIVEA is Duits.

 4. Wat een schitterend filmpje! Bedankt voor het ons hierop wijzen. Ik hou van (tweedehands)handwerkboeken dus dit is voor mij helemaal to the point! Er is op Youtube nog zo’n leuk filmpje te vinden waar ik vandaag op mijn blog naar linkte. Ook een ode aan het boek! We houden wel van de digitale mogelijkheden (daarom bloggen we ook….) maar we blijven óók van echte boeken houden!
  Groeten van Margriet

 5. @Puck, leuk!!!

  @Conny, ik was ook blij verrast met dit filmpje van/door IKEA!

  @Margriet, leuk filmpje op je blog dat ik nog niet kende en wij blijven van echte boeken houden. We kunnen niet zonder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *