5 gedachten over “Dagje weg

 1. Laat me raden: Zuid-Limburg!?
  Grote contrasten, wij zaten een paar dagen geleden in het uiterste noorden van het vasteland (in de buurt van Moddergat), jij was in het uiterste zuiden…………..
  Groetjes, Tineke

 2. Wat gezellig.
  Je hebt vast weer iets moois ontdekt op het gebied van textiel tijdens het dagje uit.
  Ik kijk ernaar uit.

 3. @Tineke, helemaal goed! Ik was in Valkenburg en Maastricht.
  Tja, een groter contrast is bijna niet denkbaar. Jij helemaal in het uiterste puntje van het noorden van het land en ik diep in het zuiden van ons land. Wel grappig! Als ik je mooie foto’s bekijk op je blog en vergelijk met die van mij, zie je de natuurverschillen van het noorden en het zuiden. Wat heeft ons kleine land toch veel moois te bieden. Magnifiek!

  @Niesje, deze keer niets te melden op textielgebied. Het was een dagje om heerlijk buiten te vertoeven vanwege het fraaie weer en te genieten van de mooie natuur en in Maastricht op een terras een heerlijk glaasje wijn te drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *