Maison de Bonneterie


Maison de Bonneterie heeft zijn deuren gesloten. Op dinsdag 2 september is op NED 2 van 21.15 uur tot 22.00 uur Dit is de dag – reportage te zien. Deze reportage volgde het afgelopen halfjaar de nadagen van Maison de Bonneterie waar men met pijn en verdriet afscheid neemt van 125 jaar geschiedenis.

2 gedachten over “Maison de Bonneterie

  1. tIs over en uit…. vorig jaar toen ik in denHaag was even binnen gekeken niet te weten dat het ook gelijk de laatste keer zou zijn.
    Was benieuwd wat ze er van Burberry in voorraad hadden.
    ik geloof dat niemand er WOORDEN voor heeft,,het blijft er stil over.
    Nu moeten we het met Harpers BAzaar zien te redden,.

  2. Licia Huizer schrijft o.a.: …ik geloof dat niemand er woorden voor heeft, het blijft er stil over. Toch maar even een reactie van mij. Ik heb het geprobeerd maar mijn berichtje wilde maar niet onderweg gaan – geprobeerd heb ik het wel.
    Misschien lukt het nu wel. Ik had willen vertellen hoe ik als jonge vrouw mijn neus tegen de etalages van Maison de Bonneterie had gedrukt maar naar binnengaan? Dat dorst ik absoluut niet. Veel te deftig en meer een winkel voor de koningin en andere deftige lui. Ons soort mensen kwam daar niet. Later wel hoor en nu… nu kan het niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *