Wegenkaart van Denemarken


Als je deze prachtige wegenkaart ziet, die ik toegestuurd kreeg door EvelineD, is het toch jammer dat hij voor de meeste mensen overbodig is geworden.

6 gedachten over “Wegenkaart van Denemarken

 1. Voor mij is een wegenkaart ABSOLUUT niet overbodig. Naast het feit dat ik helemaal gek ben van landkaarten. Is het ook super handig. Want onze Truus (tom-tom) heeft er af en toe ook wel eens geen zin in. Of DH of ik hebben zin een alternatieve route. En dan is een wegenkaart absoluut handig om het overzicht te zien, of gewoon de route te vinden.
  Dus bij ons ligt er ALTIJD een wegenkaart in de auto. Zeker als we verder weg gaan. Voor het geval dat…. Maar ook omdat ik zelf graag de weg op een kaart meevolg.
  Enne, ze zijn toch prachtig.

  Doet met trouwens denken aan onze vakantie in Luxemburg een paar jaar terug. DH rijdt, en ik navigeer. En als je dat vaker doet, dan heb je wel een gevoel voor de afstand op de kaart tot de werkelijkheid. Maar Luxemburg is een flink stuk kleiner dan Nederland. Dus regelmatig was DH met onze auto en ik al verder, dan ik op de kaart verwacht had. Mijn hersenen moesten zich echt nog aanpassen aan de schaal van de kaart in verhouding met de werkelijkheid. Hilarisch.

 2. Dit is toch een landkaart, die je aan de muur zou willen hebben, wat een plaatje! Ik heb ook het liefst de kaart nog op schoot, gewoon vanwege het overzicht en ook om ineens een leuk weggetje te zien aankomen. .. Onze kaartenkamer begint altijd te zeuren over teruggaan en omkeren, het moet toch wel een beetje avontuurlijk blijven ;))

 3. Enig om jullie reacties te lezen. Ook bij ons ligt een wegenkaart in de auto en ik pak hem regelmatig. Met een wegenkaart krijg je toch een veel beter gevoel/idee over de afstanden. Enne… bovenstaande kaart vind ik super. Bijna een collectors item.

 4. Hoi Berthi.
  Zeker hele leuke landkaart ,zijn net Santon popjes en figuurtjes die er op staan.
  Ergens moet ik in een plakboek zoiets hebben over JoegoslaviĆ« in de “oude tijd”. Ook met hele leuke klederdrachten.
  Wij hebben ook nog altijd echte kaarten in de auto liggen,gewoon nodig!
  Vroeger hadden mijn man en ik op vakantie (caravan plus 2 kinders achterin) geregeld meningsverschillen over de juiste route. b.v. Op de rondweg om Parijs .
  Een regelrechte ramp! Op school vroegen m’n kollegaas altijd ” rondweg om Parijs gereden? Leeft je huwelijk nog”? Toch waren het mooie tijden. Groetjes Anneke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *