6 gedachten over “Schoenen aan de haak

 1. Haha, dat heeft Berthi zelf gedaan in plaats van een vlag.
  Berthi, gefeliciteerd met het 9 jarig bestaan van je blog. Heb je al een feest in gedachten voor volgend jaar?
  Groetjes, Tineke

 2. Is dit een Gezegde ?? zoals Harp aan de wilgen ?? heb er nog nooit van gehoord lijkt me iets voor iemand die de 4 daagse gedaan heeft !
  En nu maar hopen dat jij er niet mee stopt !!

 3. @Tineke, tjee zeg, al negen jaar bloggen met praktisch elke dag een berichtje. Waar blijft de tijd, zeggen we dan… Eigenlijk bijna niet te geloven dat ik op 20 augustus 2005 ben begonnen en dat er nu nog steeds berichtjes zijn die enigszins interessant zijn om te plaatsen.
  Feestje? Ik ben niet zo’n feestvarken!

  @Licia Huizer, ‘de fiets aan de haak hangen – stoppen met wielrennen’. Ik kan me zo voorstellen dat iemand zijn wandelschoenen, die hij droeg voor de vierdaagse, aan de haak heeft gehangen, dus gestopt is.

 4. Als ik deze uitdrukking hoor denk ik altijd aan voetballers of andere sporters,die er mee (moeten) stoppen. Nu is dit paar ook erg versleten dus het leek me toch al aan vervanging toe………….
  Vraag me af wat hier achter zit……:-)…..?

 5. @Josefien, ik heb geen briefje gezien met uitleg. Overigens hangen de schoenen vrij hoog aan de paal.

 6. Volgens mij is het een anti-klimbeveiliging. Hangt hier ook aan de flitspalen.
  Je hoort ook vaak de uitdrukking, mijn …….. hangen aan de wilgen.
  Dus ik ben er mee gestopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *