Koffie met een kaartje


Gisteren was ik in Leiden waar ik een kopje koffie dronk bij Francobolli, Italiaans voor postzegels. Zij bieden een ruim assortiment ansichtkaarten te koop aan. Onder het genot van een kopje koffie kun je een kaart schrijven en deze vervolgens zelf op de post doen of het aan de medewerkers overlaten. Voor deze service betaal je € 0,25.


De medewerkers doen de kaart op de bus op de datum die jij wilt. Ze stoppen de kaart op de juiste datum in de grote verzendwand en je hebt er geen omkijken meer naar. Je kunt dus nu al een kaart posten voor de verjaardag van een bekende voor volgend jaar.

9 gedachten over “Koffie met een kaartje

 1. Het menu bij Francobolli ziet er lekker uit..maar bij die kaartenwand schiet me ineens de gedachte “Bij leven en welzijn “te binnen. We leven maar bij de dag tegenwoordig.

 2. @Licia Huizer, de koffie was heerlijk, de appeltaart minder, de kaarten geweldig en de zitplaats aan het water super.

  @Martine, absoluut!

 3. Wat ontzettend leuk en creatief bedacht! Dit moet voor jou als ansichtkaartliefhebber wel een walhalla zijn 🙂

 4. Dat is leuk bedacht!
  Jammer van de appeltaart. Nederland lijkt wel het appeltaartenland, toch valt de appeltaart vaak tegen (niet vers en/of uit de diepvries).
  Wij namen zaterdag in museum Kranenburgh een “ruïne steen” bij de koffie. Zo apart en lekker! Hij lag echt niet als een steen op je maag……… Gemaakt door de bakker tegenover de ruïne. Wat een vondst.
  In Kranenburgh is momenteel (o.a.) een kleine tentoonstelling met foto’s van Eva Besnyö: “Chillen bij Charley”. http://www.kranenburgh.nl/agenda/event/92/Groeten-uit-bergen-en-chillen-bij-charley#.U_JJtfl_uSo
  Groetjes, Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *