Utrecht


Vandaag bracht ik samen met Majo een gezellig dagje door in Utrecht. Via een mooie wandelroute langs de grachten bezochten we twee musea.

Zoek de verschillen met de gracht in Delft.

6 gedachten over “Utrecht

 1. Niet zo moeilijk Berthi,want in Utrecht kun je op terrasjes aan het water zitten-heel gezellig.Dat zullen jullie toch ook wel gedaan hebben?
  En veel plaatsen geweest-valt wel mee hoor,maar met familie in Zeeland en zelf een tijd in Gouda gewoond en van geboorte Groningse,dan kom je nog wel eens ergens.
  zonnige zondag
  groetjes,Truus

 2. @Truus uit Drenthe, dat is dus bijna het hele land!

  Wat mij altijd opvalt in Utrecht zijn de enorme hoeveelheden fietsen die in de stad staan, en dus ook aan de grachten.

 3. Die prachtige werven en werfkelders natuurlijk en het drukke vaarverkeer in de grachten. En wanneer vertel je nou over de twee musea (uiteraard het Catharijneconvent en ….. ?) die jullie hebben bezocht?
  En het woord Utrecht roept bij mij de vraag op: brandde het licht bij De Nijvere Conste of was de winkel dicht en de etalage inmiddels helemaal verstoft?

 4. Ik zie in Utrecht geen breiwerk en ik zie in Delft geen fietsen tegen de brugleuning (alhoewel er genoeg fietsen op de kade staan, terwijl we in Utrecht auto’s op de kade zien). Berthi, jij weet de spanning er zo goed in te houden hè? Bij de blogvolgers loopt de spanning op…………..Welke musea heeft Berthi bezocht? Ik geloof dat ik het wel weet, maar ik verklap niks hoor………:-)
  Desalniettemin wacht ik met spanning op jouw foto’s,
  Groetjes, Tineke

 5. @Maria, tja, het Catharijneconvent staat nog steeds op mijn lijstje. Dat wordt dus de volgende keer wellicht… We waren dus bij twee andere musea. Ik heb foto’s gemaakt bij/van de winkel De Nijvere Conste, die komen snel naar je toe!

  Foto’s van de bezochte musea volgen snel… Nou ja, met een beetje geduld!:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *