Alles kleurt oranje


We zijn al weken bezig met het Wereldkampioenschap voetbal dat morgen gaat beginnen in Braziliƫ. In ons eigen land kleurt alles oranje, zowel binnens- als buitenshuis. Vergeet daarbij ook niet de oranjekleding waarin veel voetbalsupporters zich zullen vertonen de komende weken. Maar mocht Nederland het niet zo goed doen in Braziliƫ en zelfs huiswaarts keren, dan is de kleur oranje weer snel uit beeld.

De foto maakte ik in de wijk Klarendal in Arnhem.

1 gedachte op “Alles kleurt oranje

  1. Heb een voetbal fan in huis, maar .e.en die met 2 benen op de grond staat en dus geen oranje shirts en/ of vlaggetjes, Zegt heel nuchter “Laten ze eerst maar eens laten zien wat voetballen is, Zou leuk zijn als er goed gespeeld wordt en dan maakt he\de plaats waarop ze eindigen niet veel uit, Fair play dus,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *