C&A logo


‘Huis en Tuin’ is mijn nieuwe project. Daar bedoel ik mee: orde scheppen in huis en tuin. De tuin, samen met het tuinhuisje is als eerste aan de beurt. De eerste grote zware doos die uit het tuinhuisje wordt gehaald, is gevuld met: krantenknipsels, ansichtkaarten, tijdschriften en boeken, allemaal met het onderwerp ‘het vliegtuig’. Dit is een verzameling van Peter uit de jaren zestig van de vorige eeuw. De knipsels zitten in een papieren verpakking van C&A met het logo uit midden jaren zestig van de vorige eeuw. Dat is dan toch weer leuk om te zien. Gaan we dit bewaren? De knipsels, boeken en tijdschriften worden in ieder geval opgeruimd en hopelijk vinden die hun weg naar een ge├»nteresseerde.

7 gedachten over “C&A logo

 1. ruimen in de hitte, goed dat je dan een zakje knipsels vindt die geven reden tot een stoel nemen en doorspitten,,,,,,,,,? Veel plezier en de logo;s zijn leuk Basje

 2. Mijn grootmoeders hadden het nooit over C&A , altijd over Brenninkmeyer.
  Leuk om de logo’s te zien.

 3. JULLIE HEBBEN VAST EEN SOLIDE TUINHUIS ..ANDERS WAREN DIE KNIPSELS AL LANG DOOR DE MUIZEN ONTDEKT.
  Je doet wel een ontdekking zodoende…wie weet wat er allemaal nog meer voor de dag komt.

 4. Is het de warmste dag en dan ga je ruimen!!! Wel leuk om dan zo’n tas te vinden met het logo van laaaang geleden–bijna 60 jaar—oei,wat ben ik dan al oud!
  Succes met je nieuwe project!
  gezellige avond
  groetjes,Truus

 5. @Basje, meer dan een paar uur is het niet uit te houden. Ik hou helemaal niet van deze hitte.

  @Martine, mooie herinnering.

  @Licia Huizer, solide tuinhuisje? Het is een beetje eng om naar binnen te gaan. Ik verwacht dat het tuinhuisje elk moment kan instorten. Het is zo slecht, vandaar dat we het leeg gaan maken zodat het huisje afgebroken kan worden. De gaten onder in het hout zijn groot genoeg voor de muizen!:-) De doos stond niet op de grond, maar op een rek waardoor de boeken, knipsels etc. goed zijn gebleven.

  @Truus uit Drenthe, inderdaad veel te warm waardoor ik het niet lang heb volgehouden. Ik wacht op koeler weer. Zo’n papieren tasje van C&A is dan wel weer leuk om te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *