Tapijtrestaurateur Sadegh Memarian


Sadegh Memarian (43) ontvluchtte ooit het islamitisch regime in Iran. Zes jaar bracht hij door in asielzoekerscentra, maar nu hij zijn verblijfsvergunning heeft, oefent hij het beroep uit van zijn vader en grootvader: restaureren van oude tapijten. Hij doet dat onder meer voor de koninklijke familie.

Foto: tlg. Tapijtrestaurateur Sadegh Memarian aan het werk met de loper van Paleis Het Loo. Vele Oranjes en andere prominenten hebben hierover gelopen. De klus, geschat op 580 uur werk, moet eind dit jaar af zijn.

3 gedachten over “Tapijtrestaurateur Sadegh Memarian

  1. Wat moet deze man gelukkig zijn dat hij werk gevonden heeft in een prachtig vak
    geleerd van opa en vader.

  2. Wat een gelukkige man zit daar te werken!
    Wat een verschil met het filmpje waar ik met kippevel naar heb gekeken…..

    groetjes,Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *