‘Met naald en penseel’


Dat leeftijd geen rol speelt bij exposeren bewijst Rine van Gelder met haar expositie in KunstPostWijchen. Op tachtigjarige leeftijd zet zij de stap om te laten zien dat je actief met kunst bezig kunt zijn.

Na haar pensionering kwam er ruimere tijd voor handwerken, tekenen en schilderen. Daarvan getuigt deze expositie. Het is een combinatie van ingelijste borduurwerken met een variatie aan steken en veelal naar eigen ontwerp.

De schilderijen hebben allerlei onderwerpen, zijn figuratief en abstract en zeer levendig, zijn voornamelijk gemaakt met aquarelverf. Daarnaast werkt Rine ook met andere materialen zoals acryl, inkt en potlood, of een mengeling van deze technieken.

Adresgegevens expositie: KunstPostWijchen, Herenstraat 18, Wijchen. Openingstijden: 23, 24, 25, 30 en 31 mei en 1 juni van 12.00 tot 17.00 uur.

2 gedachten over “‘Met naald en penseel’

  1. verbaas me telkens weer hoe creatief mensen zijn, ook de ouderen, abstract werk vind ik altijd heel moeilijk , doe waarschijnlijk teveel moeite om te te ontleden, maar knap is het toch echt, Fijn weekend Basje

  2. @Basje, jij bent ook een voorbeeld voor anderen. Ik vind het super wat jij allemaal onderneemt en maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *