6 gedachten over “Het geheim van mooie dingen…

 1. Dit zou je op een label op je quilt kunnen maken.
  Ga kijken of de Flow hier ook in de winkel ligt.
  Wat een mooi boek heb je gekregen-een interressante vrouw.
  gezellige dag
  groetjes,Truus

 2. Mooi!
  Piet zegt vaak: “Het eten smaakt heerlijk, want je hebt er weer veel liefde in gestopt!”
  En zo is het maar net!

 3. Is het wel zo stiekem? Ik geniet altijd ontzetten als ik bezig ben en dat straal ik dan ook uit, dat moet toch wel te herkennen zijn voor de mensen om je heen die je bezig zien.

 4. , wordt hier heel vaak gezegd met betrekking tot het eten, Komt uit het versje van AMschmidt de pater zwierelier, . kookte soep van bord papier en niemand die het bliefde enz enz en het eindigt danmet het is met liefde kalargemaakt

 5. Hoe waar! Ik weet in ieder geval dat ik het heerlijk ontspannend vindt om te borduren…je hoofd leegmaken…;-) Een zelfgemaakt kadootje waardeer ik zeer…juist omdat ik weet dat het best veel tijd en moeite kost…een kadootje kopen is zo makkelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *