De Amish quilts in beeldGisteren zijn de Amish quilts tot mijn grote verrassing vastgelegd in een filmpje. Erg leuk om te zien! Het filmpje is ook hier te bekijken.

9 gedachten over “De Amish quilts in beeld

 1. @Licia Huizer, erg leuk dat ik dit filmpje in mijn archief kan opslaan, want voor je het weet is een expositie voorbij! Zo kunnen we lang nagenieten!

 2. Wat leuk is dat!!! Is er ook een link of hou je dit prive?
  Fijn om op een geslaagde tentoonstelling terug te kunnen kijken.
  Nu bijkomen…
  groetjes,Truus

 3. Wat leuk om te zien geeft moed om door te gaan geniet nog steeds van jou website en hoop dat je ons nog lang laat mee genieten

 4. geslaagde tentoonstelling als ik dat allemaal zo zie en het filmpje is, vooral voor je archief, super. Gewoon een heerlijk souvenir basje

 5. Ik vond de Amish-quilts een paar dagen geleden al mooi om te zien, en dit filmpje maakt het nòg leuker om ze te zien. Ik ben al heel lang fan van Amish-quilts en maakte er zelf een paar na. Je hebt een mooie collectie!
  Groeten van Margriet

 6. @Margriet, de afgelopen dagen heb ik vaker gehoord dat quiltsters één of meerdere Amish quilts hebben nagemaakt! Ze blijven speciaal en bijzonder.

 7. Dank je wel Berthi-heb genoten van het filmpje! En gelijk nog de merklappen bekeken en enkele filmpjes van de afgelopen jaren.
  Vandaag hier geen tuinweer….
  gezellige dag
  groetjes,Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *