Borduurwerk Buitenmuseum Zuiderzeemuseum


MoniqueK: ‘We waren vandaag bij LiaS en hebben het borduurwerk op de foto gezet. De plaats Lemmer is er door de borduurster ingebracht. Lia haar patroon zat in een envelop met een print van een gedeelte van het patroon erop. Mijn patroon is van glanzend dik papier, van Lia is veel dunner en niet glanzend. Wat ik ook grappig vind dat het patroon echt met de hand getekend is en daarna gekopieerd. Ben benieuwd of er nog meer over Elisabeth Koopman-Bleeker gevonden wordt door MarianneP.’


De envelop waar het patroon in zat.

3 gedachten over “Borduurwerk Buitenmuseum Zuiderzeemuseum

  1. Wat leuk om het patroon in zo’n bijzondere envelop te hebben.Vooral voor mij,omdat de Vuldersbrink in Harderwijk er op staat-daar 10 jaar gewoond…..
    Zal dit net zo’n verhaal worden als de DEmerklap???
    groetjes,Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *