Expo Veldhoven Magazine


Vandaag viel het Expo Magazine op de deurmat. In dit magazine vind je informatie over de gastcollecties, de standhouders en de workshops. Expo Veldhoven vindt plaats van 2 tot en met 4 mei 2014 in Veldhoven.

Expo Magazine is hier te downloaden.

3 gedachten over “Expo Veldhoven Magazine

  1. Ziet er mooi uit…daar is heel wat te beleven…veel plezier en succes met je Quilts
    heel mooi in zn eenvoud !!

  2. @Licia Huizer, de Amish quilts zijn inderdaad heel mooi door zijn eenvoud! De mandjesquilt die je op de foto ziet, is ook te zien in Veldhoven. Maar er is uiteraard nog veel meer te zien en te beleven op de Expo!

  3. wat een leuke quilts zullen daar voorbij komen, IK hou zelf het meeste van de amish en hun kleuren, heb er verscheidene gemaakt , maar die zijn overal naar toe verhuisd Succes met de tentoonstelling. basje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *