9 gedachten over “Pasen 2014

 1. Deze haasjes zien er op hun paasbest uit.
  Deze zonnige 1e Paasdag zit er bijna op.
  Hopelijk morgen weer een echte buitendag.
  Anders kun je nog altijd naar de woonboulevard.

 2. Woonboulevard ??Nou dan ga ik liever zitten borduren. we hebben weer een niewe opdracht…een kussentje met een Mier voor het Testiel festival in Leiden volgend jaar. ik zoek me suf moet nog een oud DMC boekje hebben met Insecten.. maar waar is dat gebleven ??

 3. @Elma, een mooie kanten kraag dragen ze, speciaal voor Pasen!:-)

  @Licia Huizer, eerst een rustig nachtje slapen en dan duikt de mier morgen vast op!:-)
  Trouwens… een kussentje met een mier erop voor het Textielfestival Leiden? Ik geloof dat ik iets heb gemist!

 4. ze moeten in Nijkerk maar eens een installatie maken dat je ook in de zalen en op de gang mee kan luisteren…..hoewel ik hoorde al geruchten… als de Club zo groot groeit moeten we dan niet naar een andere locatie zoeken !!

 5. In het juni nummer van Merkwaardig zul je de uitleg kunnen lezen wat de bedoeling is. Als ik het goed begrepen heb komt er een kunstwerk met mieren op het Textielfestival in Leiden.
  Ieder borduurt een klein kussentje van 9 x 12 cm. met een mier.
  Ik denk dat al deze kussentjes opgestapeld worden tot een grote mierenhoop.

  Aan dit verzoek zal ik zeker meedoen. Ik zie dit als een mooie herinnering aan Frouke die op haar afscheidskaart het verhaal van Toon Tellingen over de mier had staan.
  Bij het condoleren in de kerk zat buiten bij een vuurkorf de verteller om het verhaal te vertellen van de mier, heel indrukwekkend. Voor dat wij naar huis gingen hebben wij een tijdje op het bankje gezeten om te luisteren.

 6. Elma wat een bijzonder verhaal horen we nu weer…..nog meer reden om aan de slag te gaan !!

 7. @Elma, leuk, een kunstwerk van/met/over mieren in Leiden. Ik laat me verrassen.

  Toeval of niet… het afgelopen weekend kreeg ik een mail van Eddy met een verhaal/wens over/van Frouke die inmiddels heeft plaatsgevonden. Bijzonder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *