Postzadelhoes


Ik reis niet. Misschien kwam ik daardoor wel op het idee om het project Textielpost te beginnen. Nu het voorbij is, is het toch wennen. Om het project een beetje vast te houden, is het wellicht een idee om een postzadelhoes van BikeCap aan te schaffen…

13 gedachten over “Postzadelhoes

 1. Dat reizen zie ik niet zo zitten voor jou..maar wat denk je van een hoes met stratenplan van je eigen dorp !! Valt me vaak op dat eigen inwoners niet weten hoe of waar een straat is….dus voortaan “even op m’n zadel kijken”
  En dan die Handcappen…dat was vroeger heel normaal..nu zie je ze nooit meer.
  Ze hebben het gelijk goed aangepakt….wat een variatie ..heel leuk.
  Hier zie je bij de NS stations meestal allemaal de zelfde zadeldekjes , die worden als reclame op de fietsen aangebracht.

 2. @Licia Huizer, klopt, er worden heel veel gratis reclame zadelhoesjes aangebracht op fietsen. Zo kreeg ik afgelopen weekend van Thijmen een zadelhoesje dat in het teken staat van Kerstmis. Nou ja, voor je het weet is het weer Kerstmis. De tijd glipt door je vingers…

 3. @Elma, het is ook niet de bedoeling dat je op zo’n zadelhoesje gaat zitten!:-) Het zadelhoesje zorgt ervoor dat je zadel droogt blijft als het regent terwijl de fiets geparkeerd staat. Maar ja, als er dan zo’n fraai zadelhoesje om het zadel zit, is de kans aanwezig dat een ander persoon het hoesje van je zadel haalt. Misschien maar beter om het bij het reclamehoesje te blijven!

 4. Nu kunnen jullie goed zien dat ik niet zo veel fiets en zeker niet als de kans is dat het gaat regenen.

 5. leuke hebbedingen voor de fietsende mensen, maar……… alleen bij de fysio wordt dat gedaan en dan heb ik geen hoejse nodig fijne avond Basje

 6. Ik heb een heerlijk zachte schapenvacht op mijn zadel.
  Als er kans is op regen stop ik hem even in mijn fietstas.
  Deze tijd van het jaar moet je alleen wel opletten dat de vogels er geen nestmateriaal van plukken.

 7. @lheurebleue, tja, het is natuurlijk toch wel wennen nu het project Textielpost voorbij is, maar ja, ik ben op dit moment alweer druk met de Amish quilts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *