Project Textielpost afgesloten


Vandaag zijn de textielkaarten teruggekomen uit Museum de Kantfabriek. Hiermee is het project Textielpost dan definitief afgesloten.

Wie had vier jaar geleden kunnen denken dat er zoveel textielkaarten en ook nog eens zo divers mijn adres zouden bereiken? We praten over ruim 600 textielkaarten! Heel bijzonder! Ik wil iedereen dan ook hartelijk danken voor alle prachtige textielkaarten met op de achterkant een verhaaltje en de mooie postzegel(s). Het was heel hartverwarmend!


Het administratieboekje en het gastenboekje kunnen opgeborgen worden, maar voordat ik dit doe, geef ik willekeurig enkele reacties uit het gastenboekje:

Wat een feestelijke dag (in alle opzichten). Textielpost, het was zo’n leuk idee, zo’n leuk project. Eigenlijk jammer dat het met deze tentoonstelling is afgesloten. We kunnen hier in Horst nog even genieten! En als we weer “op stap” gaan… We zullen nog vaak denken “Wat een leuke kaart voor Berthi!” Ine

Berthi van de kaarten! Geweldig project, geweldige expositie. Succes verder. Ietje

Wat een leuk, wereldwijd project! Paul en Ineke Keizers

Een d-tour vanuit Maastricht op weg naar de Randstad. Ben blij dat ik deze unieke collectie nu in zijn geheel zie en… ik blijf gewoon sturen hoor! Mieke.

Heel erg leuk om alle kaarten zo bij elkaar te zien. Een prachtige collectie! Het was altijd leuk om “elders” een mooie kaart te vinden en die jou te sturen. Dank voor je initiatief. Ben benieuwd naar je volgende project. AnnemiekeR

Wij waren hier! Kaarten zijn heel mooi tentoongesteld. Proficiat. Erica

Ervan genoten! Cees van Drongelen uit Soest.

’n Prachtige verzameling textielkaarten! Verrassend om een kaart van de expositie in De Lier in de Timmerwerf tegen te komen! Expositie in De Lier had als titel ‘Aan de Rol!’. Veel succes, Annemie van de Knaap

11 gedachten over “Project Textielpost afgesloten

 1. Ook een schitterend project komt ooit aan zijn eind.
  Tijd voor nieuwe dingen!
  Ik ben benieuwd wat er nu op jouw pad gaat komen!

 2. Het project is op een bijzondere manier afgesloten. Textielkaarten zullen me steeds aan je doen denken. Ik las met plezier de blogjes met de nieuwsjes uit alle hoeken van de wereld.
  Op naar een nieuw project ?!?

 3. Ik denk dat ik toch textielkaartjes blijf zoeken, het was zo leuk om te doen! Ik ben benieuwd wat je nu bedenkt!

 4. Al die textielkaarten brachten ons een hoop informatie.
  Project Textielpost werd heel mooi afgesloten met de tentoonstelling in de Kantfabriek.

 5. Berthi, het gaat echt even duren voordat we de textielkaarten uit ons hoofd hebben gezet. Of je wilt of niet, ik denk dat er regelmatig nog textielkaarten in je brievenbus zullen vallen. Gewoon voor de gezelligheid en niet meer omdat we verwachten de kaart op je weblog terug te zien…….
  Haha, als jouw tuinplannen doorgaan gaan we straks misschien wel stekjes en zaadjes ruilen via jouw brievenbus 🙂
  Groetjes,
  Tineke

 6. Een leuk project nu definitief op een mooie manier afgesloten-zal de kaarten en verhalen daarover missen.
  Hoever ben je nu met je tuinproject? Ga je nu daarover verhaaltjes vertellen?
  Zeep onder je nagels doen als je net als ik zonder tuinhandschoenen werkt-dan krijg je geen zwarte nagels.
  Succes met je tuin-de zon komt hier eindelijk door-vanochtend erg mistig en gisteren pas om 4u de zon.
  groetjes,Truus

 7. Jammer, maar aan alles komt een eind. Ik heb van alle kaarten genoten en was ook steeds weer verbaasd, dat er uit alle hoeken van de wereld kaarten verstuurd werden. Zelf zal ik het wel missen, want het hoorde echt bij onze vakantie om een kaart “voor Berthi ” te zoeken. Al zal ik ook in de toekomst de kaartenstandaards echt niet zomaar voorbij lopen. Helaas lukte het niet om naar Horst te gaan om daar alle textielkaarten van dichtbij te bewonderen.
  Succes met een volgend project. Wijni

 8. @Saskia G., het was een prachtig project waar ik enorm veel van heb genoten en geleerd! Binnenkort staat er alweer iets anders op de agenda. Informatie volgt…

  @Hilde, huis- en tuinproject staat voor mij genoteerd, alleen lukt het tot op heden nog niet om hieraan te beginnen.

  @Maaike W, ik vind het zo bijzonder dat zoveel mensen hebben genoten van het project Textielpost en de informatie over het afgebeelde op de kaart erbij maakte het project ook nog eens boeiend en interessant.

  @Mien B., helemaal met je eens!

  @Tineke, met een big smile lees ik je leuke reactie!

  @Truus uit Drenthe, hoever is mijn tuinproject… ik moet nog beginnen!:-) Er zijn nog teveel andere dingen die eerst gedaan moeten worden.

  @Wijni Schalke, fijn dat je altijd met veel plezier uitkeek naar een leuke textielkaart en jij hebt ook diverse fraaie textielkaarten gestuurd. Alle textielkaarten worden keurig bewaard. Het is voor mij een dierbaar project met veel mooie verhalen!

 9. Afgelopen of niet, wij blijven posten. Dit kunnen wij de postbode niet aan doen om niet geregeld wat naar huize Smith te sturen.

 10. Berthi wat zal ik het missen,door jou weblog in contact gekomen met Lisette
  Verkerk in Peru.het heeft mijn leven verrijkt!
  Het is heel bijzonder wat ze allemaal maken,kleurige mutsjes,tasjes enz
  nu probeer ik een steentje bij te dragen,dat de mensen daar werk krijgen
  en dat de kinderen naar school kunnen gaan!
  Groetjes
  Mico

 11. @Mico Quist, fantastisch om te lezen dat je door mijn blog in contact bent gekomen met Lisette Verkerk en dat het zo’n mooi vervolg heeft gekregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *