Vervolg letterbak-merklapjes


In deze log laat ik je de prachtige letterbak-merklapjes zien van de zussen Janny en Bets. Er komen nog regelmatig vragen over deze merklapjes en dan gaat het vaak over de patroontjes waar Janny en Bets deze gevonden hebben. De links van de Pinterest werken niet meer die ik geef in de log van 1 september 2012 omdat deze borden zijn verwijderd. Janny heeft inmiddels nieuwe borden gemaakt op Pinterest waar je op zoek kunt gaan naar diverse patroontjes. Hierbij dus de link naar het overzicht van de 197 borden die Janny op dit moment heeft op Pinterest.

9 gedachten over “Vervolg letterbak-merklapjes

 1. Het blijft toch vreselijk leuk al die kleinr patroontjes bij elkaar in 1 bak

 2. Op Pinterest staan veel patronen met copyrights.
  Je komt er links tegen die naar Russische sites gaan, die hele boeken online zetten.
  Zo wordt het niet meer rendabel om een patronenboek uit te brengen.
  Mijn wens is dat mensen alleen freebies downloaden. Anders komen er over enkele jaren geen patronenboeken meer op de markt.
  Of ben ik nu echt ouderwets?

 3. niks ouderwets, maar alls je maar é’n patroontje nodig hebt en de boeken zijn kostbaar, dan zoeken we toch de goedkope oplossing?? nederlndse merouwen zijn zuinig????1111 soms

 4. @Simone de jong, o jee, daar weet ik niets van. Ik heb de link gekregen van Janny en zij heeft de links van andere sites gepind zoals ik heb begrepen. Ik ga ervan uit dat het om freebies gaat, want het is uiteraard heel vervelend als iemand veel tijd heeft besteed aan een patroon en iemand anders gaat dit zonder pardon op internet plaatsen. Dat zou ik natuurlijk ook heel naar vinden als dat zou gebeuren met de patronen die in mijn boek staan. Die mogen natuurlijk niet op internet komen vanwege de copyright.

 5. waar kan ik deze patroontjes vinden,ik kom maar niet op de goede pagina
  groetjes coby van schaik

 6. waar kan ik deze patroontjes vinden
  groetjes coby van schaik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *