Merklap Kaatje Eijgensteijn 1836 anno 2014 – Ans

Maria, Marcella en Petra borduurden al een Kaatje merklap. Vandaag kunnen we de nieuwe Kaatje van AnsK toevoegen. Ans borduurde met andere kleuren dan aangegeven staat op het patroon en dat levert een mooi verrassend beeld op. ‘Ik had vorig jaar een merklap geborduurd van een pakket van Rosewood Manors, Past en Present. Die was met Venusgaren geborduurd en daar had ik royaal van over, vandaar de andere kleuren’, laat Ans weten.


Ans: ‘Leuk dat het patroon bij het boek zit. Ik vind het geweldig zoals zo’n jong meisje zo mooi kan borduren. De verhalen in het boek zijn ook interessant om te lezen.’

Ook de Kaatje merklap van Ans is toegevoegd aan de Fotogalerie Kaatje Eijgensteijn Merklap-project. Klik op de kleine afbeelding om een grotere op je beeldscherm te zien.

5 gedachten over “Merklap Kaatje Eijgensteijn 1836 anno 2014 – Ans

 1. Een prachtige merklap is ook deze geworden en ik vind deze kleuren ook goed hier bijpassen.
  Wat de workshop van de chinese vouwboekjes betreft-Amstelveen ligt hier niet om de hoek,vandaar mijn óoit’…-het is zo’n 1 1/2 uur met de auto en met de trein nog langer.
  zonnig weekend
  groetjes,Truus

 2. Wow, wat is dit toch een super mooie merklap, en de kleuren die jij hebt gekozen maakt hem ook mooi. Ik hoop er echt eens aan te gaan beginnen.

 3. geeft echt een antieke uitstraling, en geeft aan dat de vrijheid die we hebben om iets te veranderen ook een mooi resultaat oplevert. Basje

 4. De kleuren zijn prachtig gekozen. Een gedurfde verandering die ultiem is geslaagd! De patroontjes komen zo mooi uit op de kleur van het linnen en het gebruik van een zachtere kleur rood geeft deze nieuw geborduurde merklap inderdaad een antieke uitstraling. Chapeau!
  Groetjes, Tineke

 5. Ans heeft een prachtige merklap gemaakt. Kaatje zou er van hebben genoten zoveel belangstelling voor haar mooie merklap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *