Ik bevind mij hier…


Gisteren viel deze ontzettend leuke kaart bij mij op de deurmat die ik nooit eerder zag. Elly Smith stuurde vanuit Amerika deze Nederlandse kaart met de plaatsaanduiding St. OdiliĆ«nberg naar mij. In dit dorp in Midden-Limburg bevond zich het Merklappenmuseum Hoeve “de Waert” van Wim en Tine Rogman.

4 gedachten over “Ik bevind mij hier…

  1. O Berthi dan gaat er toch weer een steek door je hart…al die herinneringen en wat is er van hun werk over gebleven ? ik vind Groede wel erg leuk..maar hun spullen zijn wel erg verspreid , in het Cafeetje vind je wat en in een winkeltje in de Slijkstraat wat… er is als ik me goed herinner vroeger nogal wat commotie geweest over die nalatenschap. Goed dat ze daar zelf niets van geweten hebben/

  2. @Licia Huizer, het was altijd erg gezellig bij Wim en Tine Rogman. Jammer dat de overname van hun collectie niet naar wens is verlopen. Wim en Tine hebben daar een nare smaak aan overgehouden.

  3. Dat is een leuke kaart.
    Morgen zal ik op zoek gaan naar een mooie kaart van de plaats waar wij de nacht door brengen.
    In de plaats Bad Soden (Taunus) waar heel veel bronnen zijn.
    En niet vergeten het Hundertwasserhaus waar wij al eens eerder geweest zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *