Kaatje is gearriveerd in Eibergen


Kaatje is gearriveerd in Eibergen. Hiermee bedoel ik dat er weer een fraaie Kaatje merklap af is. Kijk maar eens op de blog van Jookies. De merklap is geborduurd door Willeke. Ook heeft Willeke het patroon van de merklap voor andere toepassingen gebruikt. Dit kun je allemaal bewonderen op 5 april 2014 als ik een lezing geef over mijn boek Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam in Eibergen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meer informatie over de lezing kun je hier vinden. Voor reserveren moet je hier zijn.

2 gedachten over “Kaatje is gearriveerd in Eibergen

  1. Zo leuk om te zien hoe iemand met een patroon speelt en er een eigen invulling aan geeft! Groetjes
    Lida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *