Boekenweek 2014


Net als Adya (pastelkrijt van Otto van Rees (1884-1957) uit 1905) had ik de dag lezend door kunnen brengen in een rieten stoel. Het weer was er naar. Helaas liet mijn programma dit niet toe, maar het zonnetje was zo overdadig dat ik me liet verleiden om een fietsritje te maken naar de boekhandel. Ik moest tenslotte nog een boek bestellen zodat ik volgende week zondag samen met Jenny op reis kan gaan met het Boekenweekgeschenk: Een mooie jonge vrouw van Tommy Wieringa.

Bij mijn boekhandel staat het boek Lily Dumont van Pauline van de Ven in bestelling. Het is de opvolger van De man met de hoed.

2 gedachten over “Boekenweek 2014

  1. ga genieten van je boek en alvast een fijne reis met Jeanny. Basje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *