Fotograaf Bill Gekas


Bill Gekas is een autodidactische Australische fotograaf die zijn dochtertje fotografeert. Niet zomaar, hij doet dat in de stijl van de oude meesters als Rembrandt, Rubens en Caravaggio waar hij respect voor heeft. Het resultaat is sensationeel!11 gedachten over “Fotograaf Bill Gekas

 1. je blijft er naar kijken en genieten…mooi kindje-textiel en die ogen ……

 2. Prachtige foto’s.Wanneer ze aan het aardappelschillen is vind ik toch wel het mooiste.
  Wanneer je notebook stuk is voel je toch wel afgesloten van de buiten wereld.

 3. Wat mooi! Berthi
  hoe kom je er toch altijd bij en dat we zo mee mogen genieten fijn

 4. Alhoewel adembenemend mooie foto’s, het is eerder gedaan door de Nederlandse fotograaf Hendrik Kerstens. Ook een vader en zijn dochter Paula en met nog minder, vooral alle- en hedendaagse attributen. Nieuwsgierig?
  Ga dan kijken op: http://www.hendrikkerstens.com
  ♥ Puck vdM

 5. Prachtige foto’s Berthi, ik kende deze fotograaf nog niet.
  Puck, Hendrik Kerstens ken ik wel (vooral van het portret van Hans Goedkoop voor de Serie “De Gouden Eeuw). Hendrik Kerstens past meestal een eigenaardigheidje toe. De kraag van Hans Goedkoop is de afvoerslang van een wasdroger, of het klederdracht kapje is een plastic zakje op het hoofd van zijn dochter. Daar is het knappe dat je er pas erg in hebt als je er goed naar kijkt. Mij was de afvoerslang eerst niet eens opgevallen……..Foto’s met een knipoog dus.
  Ik vind beide fotografen geweldig!
  Tineke

 6. @Henny, ik krijg tips in mijn mailbox (waar ik uiteraard heel blij mee ben) die ik in principe altijd gebruik en dan vind ik zelf via artikelen, magazines, internet etc. ook informatie.

  @Ton Wolswijk, helemaal mee eens. Hoe zij al op zo’n jonge leeftijd kijkt? Heel bijzonder. Dat is niet weggelegd voor elk vijfjarig meisje.

  @Puck van der Meer, ik ken de foto’s van Hendrik Kerstens. Ken jij de foto’s van Suzanne Jongmans? Hier is een logje over haar:
  http://berthi.textile-collection.nl/2011/10/19/suzanne-jongmans/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *