Hond in een gequilt jasje


Terug in de tijd. In 2008-2009 was in het Fries Museum de grote quilttentoonstelling Quilts- Kunst met een Q te zien. MaaikeW schrijft op haar textielkaart The sleeping beauty over een buldog die een gequilt jasje draagt en waarvan een kaart is uitgegeven door het Fries Museum. MaaikeW kan de kaart niet vinden, maar bij mij ligt de kaart in een la en bij deze laat ik je hem zien. Overigens was er nog een prachtige kaart die werd uitgegeven en wel deze.

3 gedachten over “Hond in een gequilt jasje

 1. O ja, die kaart heb ik ook nog in mijn bezit!
  En ik heb toen ook een deel van de Maxi Quilt , in Kaffe Fasset stoffen, gemaakt en die werd toen aan de Oldenhove toren gehangen! Dat was een hele happening!
  Ik geloof dat hij er niet lang heeft gehangen, vanwege het slechte weer.

 2. leuke jas voor het “hondje” De iongepakte toren kan ik me herinneren en dacht toen wat zonde daar kunnen heel wat kinderen onder slapen in de vluchteliingenkampen, Wie weet wat er met die quilt is ge beurd??? Basje

 3. @Adrie Jansen, leuk dat jij deze kaart ook nog hebt.

  @Basje, de grote quilt was samengesteld uit 360 mini-quilts. Deze droomdekens zijn geschonken aan de Stichting Regenboogboom. Deze stichting schenkt droomdekentjes aan kinderen die een chronische- of levensbedreigende ziekte hebben, een trauma of een handicap.

  http://www.regenboogboom.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *