Dino Experience


Daar staat ze dan voor het Limburgs Museum: Tyrannosaurus Rex met als koosnaam Truui, een Limburgse naam die vroeger door de hele provincie aan meisjes werd gegeven. De koosnaam voor Truui is Truuke, haar ‘officiële’ naam is Gertruda. De komende maanden moet Truui de aandacht trekken van de passanten zodat zij de expositie Dino Experience in het museum gaan bezoeken. In totaal staan er in het Limburgs Museum nog eens achttien dinosaurussen. Deze zijn gemaakt door een Oostenrijks bedrijf en waren eerder te zien in China. De tentoonstelling loopt tot en met 26 oktober 2014.

10 gedachten over “Dino Experience

 1. We zijn net terug van het Limburgs Museum.
  Vanavond was de opening nl.
  Mooie opening !! Prachtige, leerzame tentoonstelling !!

 2. We zijn net terug van het Limburgs Museum.
  Vanavond was de opening nl.
  Mooie opening !! Prachtige , leerzame tentoonstelling !!

 3. Ik had er al van gehoord! Ga van de zomer zeker een keertje kijken ☺

 4. Gaaf! Ik kan me Ber nog herinneren, daar zijn we met de kinderen een keer heen geweest, erg leuk en interessant!!

 5. Ik moest lachen om je tweede foto, Je zult ziets maar tegenkomen in de schemer op een grauwe dag , Brbrrrrrrrrrrrr, De wasmachine piept, dus fijn weekedn allemaal Basje

 6. @basje, … je zou je te barsten schrikken!:-)

  @Licia Huizer, laten we het hopen, en weet je… Venlo heeft de verkiezing gewonnen als de beste middelgrote binnenstad voor de periode 2013-2015!

 7. Hopelijk dat Truui hier rustig deze zomer buiten kan staan en niet het slachtoffer is van vandalisme, dat zou jammer zijn.

 8. @Elma, dat mag ik toch hopen! Wel krijgt Truui tijdens de carnavalsdagen een andere plek. Het schijnt goedkoper te zijn om haar enkele dagen op stal te zetten, dan te verzekeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *