Mail-Art van Licia Huizer – Sochi 2014


Licia Huizer ontving van De Handwerk Boetiek de nieuwsbrief met daarin een freebie van Sochi 2014. Licia borduurde het ontwerp om dit bij de voordeur een plekje te geven. Zij heeft daar altijd iets van het seizoen hangen. Voor mij maakte Licia deze prachtige Mail-Art!

9 gedachten over “Mail-Art van Licia Huizer – Sochi 2014

 1. Dit is leuk!!! En de quilts die je gisteren liet zien zijn óók leuk. Maar al die discussies op tv over wel of niet een wel of niet zware delegatie sturen………pppfff zeer vermoeiend.

  Licia is zelfs helemaal “in stijl” gebleven met de postzegels ☺

 2. Oh wat leuk zoals Licia dit heeft verwerkt! Complimenten Licia!
  Dat de postzegels erop blijven zitten!
  Heb de nieuwsbrief hier ook liggen,maar er deze keer nog niets mee gedaan.

  gezellige avond
  groetjes,Truus

 3. @Ine, … zeer beladen Olympische Spelen.
  Mooi hé, die postzegels!

  @Lupineke, echt een verwennerij door Licia!

  @Truus uit Drenthe, misschien is de Mail-Art een ideetje voor je…, maar je kunt het ontwerp natuurlijk ook verwerken in een merklap!

 4. Zag nu eerst de quilts en de post over Rusland en nu de leuke kaart,

  als de sporters de quilts mogen meenemen is dat een leuke herinnering, en ja de andere kant van die mooie medaille met de quiltmotieven kennen we ook en dus blijven we hopen op een vredige tijd. Is de kant fabiek al ingericht??/ Basje

 5. @Basje, op 11 februari beginnen we met de inrichting van de expositie Textielpost! Die dag zal het zeker niet klaar zijn, maar dan gaan we de volgende dag verder. De PowerPoint is af. Op een scherm in het museum zal doorlopend een filmpje getoond worden met een selectie textielkaarten, de twee foto’s van Tineke waar de kaartenrekken met de textielkaarten instaan en het filmpje van TV Limburg. Totaal zal dit circa 11 minuten duren. In de Kant-Ine zal onder verschillende glasplaten die op de tafels liggen eveneens textielkaarten te zien zijn. Dat is dan tevens leuke gespreksstof voor de bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *