13 gedachten over “Bretels

 1. Is dat even een goed idee voor een klusjesman….altijd een centimeter bij de hand..Leuk. Dat zeg ik (is hij bij Gamma te koop ??)

 2. Grappig om te zien !!!
  Als fotografe: ik had er al over gelezen in de Telegraaf, maar hoe vond jij
  De fotoexpo ?

  Gr. Ton

 3. In de jaren ’90 was er een tuinprogramma op de BBC-iets in de geest van onze tuinmanRob.Daar droeg de timmerman die er bij was ook deze bretels,of zoals wij thuis zeiden-hupzeel’n.
  Interessant artikel ook van de kleding van KLM en de 1e stewardessen.
  goed weekend
  groetjes,Truus

 4. @Ton Wolswijk, de tekst in de Telegraaf is geschreven door Bertjan ter Braak die de opening van de expositie deed. Eveneens heeft hij een voorwoord geschreven in het boek van Lilith. Overigens had ik me eind oktober 2013 al ingeschreven voor dit boek. Ik heb nummer 43 van de 175. Nummer 175 slaat dus alleen op de genummerde exemplaren. Uiteraard is de oplage groter.

  Het is knap werk wat Lilith doet. Ze is creatief en bij elke foto hoort een verhaal. Iedere foto is met een bepaalde reden genomen. Dat wil niet zeggen dat elke foto mij aanspreekt (dat hoeft toch ook niet…), maar het is absoluut bijzonder wat Lilith doet. Het Limburgs Museum heeft drie foto’s van haar aangekocht.

 5. Kocht ze ooit in het knalgeel voor mijn Pa en die heeft ze nooit gedragen, maar mijn broer vond ze zo gaaf dat hij ze nu wel gebruikt! Groetjes
  Lida

 6. wilde weel dat ik deze op de kop kon tikken voor Jan , draagt de laatste jaren ook hupzelen, {is en grunneger} fijne zondag Basje

 7. De hupzeels waren bij ons ook erg in trek. Ook de boys droegen ze. Soms kreeg je bij luiers gratis. Later werden ze door mij gebruikt om de lakens goed glad te houden

 8. Hupzelen… wat een aparte naam! Nooit eerder van gehoord. Maar ja, ik kom ook niet uit Groningen!:-)

 9. @ Truus, ik heb zitten te denken hoe heette die man toch. Zie ik gisteren hem op TV. Tommy Walsh. Samen met een tuinman en Charlie de dame die nooit een BH droeg maakten ze prachtige programma’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *