Textielpost – Noord-Korea III

Op de Floriade in de stand van Noord-Korea sprak ik met de jongedame die je in deze log ziet; zij draagt de lichtgekleurde jurk. Zij wilde mij met alle plezier een textielkaart sturen vanuit Noord-Korea. Deze kaart zie je in deze log afgebeeld. Geweldig dat de kaart was aangekomen en hierbij was naar mijn idee het verhaal afgelopen. Maar wat blijkt nu? Gisteren ontving ik nog een textielkaart van haar.


‘I was very glad to meet you at Floriade 2012’


Op de achterkant van de kaart staat dezelfde datumstempel als op de eerder aangekomen kaart, namelijk 3-12-2012. Beide kaarten zijn dus tegelijk gepost. Rechts zie je op de postzegel een stempel van Post.nl staan met de datum 8-1-14 en op 9-1-14 viel de kaart bij mij op de deurmat. De kaart is ruim een jaar onderweg geweest. Maar waar is hij blijven steken?

3 gedachten over “Textielpost – Noord-Korea III

 1. o dan is er nog hoop voor de kaart uit Nepal!
  Leuk om uit Noord Korea textielkaarten te ontvangen Berthi!
  Warme groet, Noor

 2. Wat leuk dat je nog een kaart kreeg ook al kwam het een jaar later pas aan-een dubbele verassing!
  Loop al weer een heel eind achter met het lezen van je logjes.
  gezellige avond
  groetjes,Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *