Textielpost – Turkije, Israel, Denemarken en Oostenrijk


M. en T.: ‘Zonnige groet uit Turkije. Hier heerlijk weer, 25 graden, lekker eten & drinken. P.S. We hebben ze zo niet zien lopen, maar ’t heeft wel iets.’


HannieG: ‘Jeruzalem 1-8-2013. Deze kaart komt uit het Bedouinen museum in de Negev. Zuidelijk deel in Israel. Genoeg plaats buiten om op de grond te weven. Kijk ook naar de prachtig geborduurde jurk. Dank voor je kaart.’


AnnemiekeR: ‘Ook dit jaar weer op weg naar Zweden het museum in Skagen bezocht. Dat is iedere keer weer een feestje. Het is zo’n intiem en charmant museum met mooie tentoonstellingen. Ook het museum zelf en de binnentuin waar je heerlijk koffie met huisgemaakt lekkers kan krijgen is de moeite waard. Dit schilderij is uit de vaste collectie van het museum = interieur met naaiend meisje = Groet en tot volgend berichtje.’

Het schilderij is gemaakt door Marie Krøyer (1867-1940).


WijniS: ‘Vandaag zijn we de laatste dag in Wenen. Morgen gaan we richting Hongarije. Wat een pracht en praal aan gebouwen is hier te zien. Het Hundertwasserhuis en museum bezocht en natuurlijk was het Sisi museum in de Hofburg een bezoek meer dan waard. In de zilverkamer wordt het rijke hofleven tentoongesteld door middel van serviezen in alle soorten en maten, zilveren en gouden gebruiksvoorwerpen en ook gemerkt linnengoed. Groetjes en ik zal in Hongarije kijken of ik nog een kaart zie.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *