Textielpost – Burgerweeshuis Amsterdam


LiesbethS: ‘Op Delcampe.com kijk ik graag rond en bewonder ik oude ansichtkaarten. Op goed geluk typte ik Burgerweeshuis. En zowaar in de USA vond ik 2 kaarten, “jouw” meisjes zijn prachtig, maar de jongens mochten er ook zijn. Hier in vol ornaat op de binnenplaats. De antieke kaart is slechts 13,7 x 8,7. Dus schrijf ik verder op de andere’


LiesbethS: ‘kaart. Ik vroeg je wel of ze blanco of beschreven wilde ontvangen en zo bespraken wij via het medium v.d. 21e eeuw dat ik de kaarten zou laten reizen. Gefrankeerd met de nieuwe Marianne uit 2013 gaan ze nu terug naar hun oorsprong via USA en Frankrijk. Wat een genoegen. Groeten uit Gauchin.’

Prachtig, Liesbeth! Wat een aanwinst zijn deze kaarten! De tekst die jij op de kaarten hebt geschreven, vind ik zeer toepasselijk. Een stukje waardevolle geschiedenis!


Ine en Dorothé op weg naar huis: ‘Nijkerk, 12-10-2013. Druk, gezellig, fijn om elkaar weer te zien. Textielpost, waar jij zoveel tijd aan geeft, daar hoort “Nijkerk” ook bij. Met een speciale kaart.’

Geweldig om mijn “eigen” textielkaart toe te kunnen voegen aan het project Textielpost! De laatste kaart heb ik zelf laten drukken. Het is een afbeelding uit mijn boek. Reproductie foto John Drop – Hilversum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *